Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kabilinden faktörlere ilgilı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz mürtefi bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceği dair hemfikirler.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

l Tütün sızıntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi esenlar.

Binalarda belirli standartlarda yer alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden zait âdem evetşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne güzel açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangının yayılmasını engelleyerek yangın kapısı geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın kapısı, dışarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Genel amacı insanların binayı beis kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev kırmızıır.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel kapıların cepheı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönınöbet firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Report this wiki page